Hmm....

Idag har det bara varit en slappdag, har inte gjort ett piss. Eller jo föresten jag blev tvingad till att städa mitt rum… men förutom det har jag inte gjort mycket. Jag försökte även fixa till fotoalbumet från studenten men limmet tog slut så det får jag fortsätta med en annan gång…

Nu ska jag fortsätta att inte göra ett piss, det är SÅ ansträngande…

 

Puss på er!!

 

Ssara


Hemma igen!!

Dålig uppdatering.nu ja jag vet men jag har ju faktiskt en anledning. Jag är hemma i Sverige utan dator…

 

I alla fall resan hem gick bra förutom att jag var tvungen att betala straffavgift på 35 euro för att jag hade 2 mm för bred väska!!! Fy fan va jag blev irriterad, jag hade ju samma väska förra veckan när jag var i Sverige men då var det inga problem, men helt plötsligt så hade jag för stor väska och jag var antingen tvungen att checka in den (50 euro), betala straffavgift (35 euro) eller lämna kvar väskan på flygplatsen… inte direkt så svårt val…

 

Förutom den tragiska incidenten på flygplatsen så gick resan jättebra, Ellinor var så snäll och skjutsade mig till flygbussen 5 på morgonen trots att det var hennes födelsedag, GRATTIS igen!!

 

Mamma hämtade mig på Skavsta och sen åkte vi in till Nyköping C för att käka lunch och gå i affärer. Efter det åkte vi till Södertälje där vi träffade mig lillebror för han skulle till optiken. Jag gick även in på jobbet för att hälsa på tjejerna där, de var roligt att träffa dom igen. Jag hittade även en tröja mamma köpte till mig :D (försenad födelsedagspresent). Jag köpte även nagellack på H&M, jag passade på eftersom det inte finns kosmetik på H&M nere i Luxemburg. Efter det åkte vi till Coop för att handla mat. Jag gick även in på Skopunkten och köpte ett par höst skor. Mycket fina tycker jag :D sen på kvällen blev det Taco och Idol med familjen.

 







I går åkte hela familjen till Vingåker dock hittade jag inte så mycket och jag orkade inte prova för det var så extremt mycket folk, men det blev i alla fall en halsduk.

 

På kvällen var jag även en stund med Sofia. Vi kollade på film och snackade skit.  


Torsdagen den 28/10

Så vad har hänt idag... jo det började med engelska, helt okej som vanligt. Sen köpte jag en present till Ellinor som fyller 19 i morgon... eller rättare sagt om knappt en timme... GRATTIS!! Det blev ett jättefint armband och örhängen som hon har gått och kollat på nu i flera veckor men inte köpt.

Sen åkte jag hem för att packa badkläder och matsäck till D som skulle simma efter skolan. Medan D simmade så åkte jag och J hem och käka mat. J lagade maten i dag igen och det blev riktigt gott, J special pasta carbonara. MUMS!! För att vara 8 år så är det riktigt bra! Sen blev det pumpa pyssel... J ritade ett ansikte på pumpan som jag köpte igår och sen hjälptes vi åt att gröpa ur och skära i den.. den blev faktiskt riktigt cool.

 

 



Sen blev det packande och middagslagande, eller det blev inget packande för mig men de ska jag snart göra, har ju inte så mycket att packa.

Efter att familjen åkte iväg till flygplatsen så kom Ellinor och hennes syrra Josefin till mig, vi käkade brownie och prata, mycket roligt, Ellinor fick även sin present och hon blev jätteglad!!

Ne nu måste jag packa... ska upp 4 i morgon bitti, alltså om 5 timmar...

Puss på er!!!


Ssara

Massa måsten

Måste packa.... har ingen lust att packa...
Måste städa rummet....har ingen lust att städa rummet...
Måste plocka ur diskmaskinen... har ingen lust att plocka ur diskmaskinen...
Måste sova... har ingen lust att sova...

Men men måste man så måste man.... undra vad man ska börja med bara?

Torsdag

Nu ska jag snart hämta killarna från skolan. D ska simma och J ska med mig hem så ska fixa en pumpa. Sen blir det läxläsning och packning för hela slanten. Jag åker till Sverige i morgon bitti och de andra åker till Oman nu i kväll. Jag kommer att vara tvungen att åka 05.00 i morgon så det inte blev som förra gången att jag var tvungen att kuta till Gaten, inte kul. Just det Ellinor och hennes syrra (som är på besök) kommer till mig i kväll också, vi ska laga lite mat och snacka skit, de kommer bli mysigt.

 

Oj nu är klockan mycket, måste hinna packa badkläder!!

 

Over and out!

 

Ssara


Bilder från i helgen!!

Här kommer lite bilder från i helgen!!











SNÖ!!



Storhandling på ICA!!







Malin



Bella och jag

De blev tyvärr inte så många bilder tagna, men de blev några i alla fall :P

Oemotståndligt!!

 

 

 

Jag kunde helt enkelt inte motstå!!

 


JIPPI!!

Så, då var London bokat!! 26 till 29 november åker jag, Ellinor och Camilla till LONDON!! Wee, längtar jättemycket och det blir inte jätte dyrt heller, knappt 63 euro tur och retur sen drygt 157 euro för boendet, 3 nätter inklusive frukost och jättecentralt! De kommer bli awesome!!!

 

Idag har jag först varit och gymat. Föresten så har jag äntligen fått en tid till sjukgymnasten, som tur var så kunde pappa fixa en tid till mig nu när jag kommer hem på höstlovet så då kommer jag äntligen få veta när jag kan börja spela fotboll igen!!

Sen va jag och Ellinor på ett varuhus som heter Cactus och lite i Gare också. Ja hitta två jättefina ringar och två armband som jag var tvungen att köpa!! Jag kunde helt enkelt inte motstå…

 

Killarna skulle klippa sig idag efter skolan så jag behövde inte hämta de idag utan de gjorde Mats. Så i stället åkte jag ner till Match för att handla mat. Jag bakade även brownie som vi käka som efterrätt med hallon och grädde, MUMS!

 

Ne nu måste jag sova ska upp kvar över 7 i morgon, engelskan here I come!!

 

//Ssara


Hemma i Lux igen!!

Så då var man tillbaka i Luxembourg igen efter en skitrolig helg hemma i Sverige. Jag hann med mycket men inte allt jag ville. Tur att jag snart ska tillbaka!

 

Jag orkar inte berätta i detalj så ni får en sammanfattning av helgen istället:

 

Fredag:

- Upp 5 för att ta flygbussen till Frankfurt Hahn… bussen var försenad…

- Kuta till Gaten för att inte missa planet…. Planet var försenat…

- Mamma hämtar mig på Skavsta, de är SNÖ!! JIPPI!

- Träffa Bella och Malin, åkte in till Södertälje.

- Tjockiskväll med Bella och lillebror David… Bella sov över.

 

Lördag:

- Upp halv 7, får skjuts av pappa till Södertälje.

- Skriver prov mellan 9 och 16.15.

- Lunchade med Martina och Zassa. Grekisk kolgrill, MUMS!!

- Buss hem, äta och packa… Tåg till Bella och Jennifer.

- Bil till Malins bror… förfest… förfest x2… utgång… riktigt lyckat!!!

- Bil hem till Bella… Sova…

 

Söndag:

- Upp halv 11, kunde inte sova längre.

- Mamma hämta mig hos Bella.

- Mormor och Morfar kom på fika för att fira mig i efterskott.

- Jennifer och Bella kom till mig och sov över…

 

Måndag:

- Upp 7… Bella körde mig till flygplatsen och Jennifer följde med.

- Hann med plandet… landa i tid… hann men flygbussen…

- Trampa snett när jag klev av bussen…AJ!!

- Var tvungen att gå upp för långa och jobbiga backen för att komma hem … aj min fot!!

- Laga mat med Mats… käka mat… diska… däcka i sängen vid 10…

 

Förutom att jag gjorde illa foten så hade jag en awesome helg i Sverige!!

 

Puss på er!!

 

 


ÄNTLIGEN!!

Nu drar jag till Sverige!!

See ya!!


Torsdagen den 21/10

Wee nu är det knappt 12 timmar tills jag är i Sverige igen. LÄNGTAR!!

Håller på att packar för fullt just nu men det går sådär, vill ju inte ha med mig för mycket nu eftersom jag vill ha med mig andra saker ner när jag åker tillbaka. Tur att jag åker snart igen till Sverige.

 

Ida åkte Camilla hem till Sverige på obestämd tid… Bu det gillar vi inte alls, hoppas hon kommer tillbaka snart, men det måste hon eftersom hon lämnade hälften utav sin packning här nere i mitt rum. Det är ganska fullt kan jag säga.

 

Annars har det inte hänt så mycket i dag, det gamla vanliga med hämtning utav killarna, läxläsning, simning för D mm.

 

Igår hade jag, Camilla och Ellinor tjejkväll för att sörja sista kvällen tillsammans på förmodligen lång tid. Vi kollade på Efterlyst och käka godis. Hade egentligen tänkt ha en nyttighetsväcka men det sprack redan i tisdags.

 


Sjuk, nej tack!!

Just nu sitter jag under min fina filt, med mina coola tofflor på fötterna och med min tredje koppen te för dagen i handen (som jag för övrigt pinar i mig, jag gillar inte te och kommer förmodligen aldrig att göra. Det är helt enkelt inte min grej.) Jag gör allt för att inte bli sjuk. Det passar nämligen inte så bra att jag blir det nu eftersom jag ska hem till Sverige på fredag och skriva högskoleprovet. Det är helt enkelt inte bästa läget att ligga sjuk i sängen i 4-5 dagar som jag brukar göra när jag är sjuk. Men men jag får hoppas på det bästa.

 

 

Puss och Kram Ssara


Killarna i ett nötskal




Märks det att skateboard är en passion i detta hus? Svar: JA!
Kan man ha för många skateboards? Svar NEJ!

Måndagen den 19/10

Jag säger bara ojojoj vilken dag, den blev ju inte direkt som man hade planerat. Dan började bra i alla fall med sovmorgon till 9 sedan gym och en sväng in till Auchan men tjejerna. Där köpte jag en liten resväska som jag ska ha nu när jag åker hem till Sverige. Den är riktigt snygg faktiskt och den kostade bara 34,90 euro!!

 

 

 

Sen bar det av för att hämta killarna i skolan som hade en lång dag i dag. Väl hemma så väntade killarnas mormor med man och lillkusinen som kom i dag från Sverige. De ska stanna drygt en vecka. Riktigt trevliga så det kommer nog bli en riktigt rolig vecka.

 

Det som sedan hände på kvällen är inte ens värt att tala om, men allt är fixat nu i alla fall så det är bara att blicka framåt och hoppas på det bästa. Det är helt enkelt bara att kämpa på!!

 


Metz 16/10

Gårdagens äventyr började med att klockan ringde 07.00, väldigt tidigt för att vara en lördagsmorgon, men så var det i alla fall. 09.35 satt jag, Camilla och Ellinor på tåget på väg till Metz, en stad i Frankrike drygt 6 mil från Luxemburg. Metz är en jättemysig stad med massa gamla byggnader och shopping. Vi gjorde lite allt möjligt, vi gick i affärer, kollade på sevärdheter och så bara gick bara och strosade i den mysiga staden. Vi såg massa fint bland annat så var vi inne i en katedral som var jättestor och fin, det var riktigt pampigt att vara inne i den. Jag tände även ett ljus för farfar eftersom det var ett år sen han begravdes.

 

På kvällen blev det sedan utgång men det var tyvärr inte lika kul som de förra gångerna anledningen, det var bara 30 taggare ute, ungdomarna var spårlöst försvunna.

 

Lite bilder från Metz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puss och Kram Ssara


Fredagen den 15/10

Dagen började med en rejäl sovmorgon till 11, eller sovmorgon och sovmorgon jag blev väckt vid 8 tiden då killarna skulle till skolan och av någon anledning så ville dom inte göra som sina föräldrar ville, det var mycket ovanligt eftersom de ALLTID är lugnt och stilla på mornarna, eller inte. I alla fall så somnade jag om när de äntligen åkt till skolan. Innan jag skulle hämta D och en kompis till honom i skolan (J sov över hos en kompis) så Skypade jag lite med mamma. Mycket trevligt det var länge sen jag pratade med henne. Vi pratade väldigt länge så jag fick väldigt bråttom till skolan. Väl hemma med två hungriga killar blev det pannkaksstekning, dock inte 46 som förra gången utan det blev bara 15.

 

På kvällen blev det taco och sen åkte jag hem till Ellinor där även Camilla var. Vi snackade skit och kollade på The Hangover, en MYCKET bra film!! Jag har nog aldrig skrattat så mycket till en film som jag gjorde till denna, en mycket sevärd film helt enkelt!!

 

 


Sverige!!

Nu är allt bokat och klart, jag kommer hem till Sverige den 29 oktober och åker tillbaka till Luxemburg den 5 novemder!! Synd bara att två av de bästa inte är hemm utan är i USA, men det gör ingenting för jag kommer endå träffa dem om bara 7 dagar!! LÄGNTAR!!

2 utav de bästa!! <3

Puss och Kram Ssara

Freda igen!

Nu var det länge sen jag bloggade och anledningen är helt enkelt att jag inte har hunnit.

I alla fall denna veckan har väll varit som vanligt förutom att jag fyllde år i onsdags. Det blev en riktigt bra födelsedag fast jag inte var hemma och firade den med familjen och de närmaste vännerna.

 

Dan började med att jag blev väckt med frukost på sängen, med levande ljus och blommor. Dan fortsatte med ett gympass och sen en tur till stan men Camilla och Ellinor. Där käka vi lunch och gick i affärer. Tjejerna var även med och firade på kvällen med kinamat och tårta, mums! Jag fick även presenter både utan tjejerna och utav familjen. Av tjejerna fick jag en jättefin halsduk och snygga örhängen. Av familjen fick jag massa smått och gott, bland annat en filt, två kuddar, ljus rökelser mm. Jag blev jätteöverraskad jag hade inte tänkt över huvud taget att jag skulle få några presenter så jag blev jätteglad.

 

De andra dagarna har det inte hänt så mycket, bara det vanliga hämtat killarna från skolan, läsa läxor, laga mat mm.

 

En sak som jag inte är så glad över är att vädret har blivit sämre, det har blivit kallare och det är inte lika soligt längre. Nu börjar det verkligen bli höst.

 

Puss och Kram Ssara


Ny vecka nya tag!

Då var det måndag igen och en ny vecka!

Gud va roligt det kommer hända massa kul denna vecka. Bland annat så fyller jag år på onsdag!! 19 bast, Grattis på mig i förskott ;) Sen kommer det nog även bli en tur till Metz på lördag med tjejerna och sen förhoppningsvis utgång på kvällen. Sen är det även engelska och så ska jag hinna med att gyma också.

Detta kommer bli en rolig vecka.

 

Förresten så är det bara 11 dagar kvar tills jag kommer hem till Sverige!! Längtar!

Söndagen den 10/10

Söndagen var en riktig slappdag. Eftersom jag inte var hemma fören kvart i 4 så var jag ganska så trött på morgonen. Jag sov till halv 1 vilket förvånade mig eftersom jag brukar vakna vid 9 om jag har varit ute och somnat sent kvällen innan. I alla fall så tog jag det lugnt hela dagen, satt vi datorn och kolla på film. Jag var även ute en liten stund och gick i det sköna höstvädret som fortfarande är extremt fint och varmt. På kvällen kom några bekanta till familjen för att käka söndagsmiddag med oss, det blev älggryta och till efterrätt blev det äppelkaka, mums det var riktigt gott. När familjerna hade gått hem vid 9 så satte jag på datorn för att se ”The last song”, gud vilken bra film, jag grina typ genom hela filmen ;)

 

 

Det var min söndag!

 

Puss och Kram Ssara


Lördagen den 9/10

Det finns inte så mycket att berätta om gårdagen. Jag, Ellinor och Camilla hade jättekul hela dagen. På dan tog vi det lugnt och på kvällen blev det utgång. Fullt ös hela natten och halv 4 bussen hem!

 

Lägger även upp lite snygga bilder :P

 

 

 

 

 

 

 

 


Luxembourg by night!

Nattens citet a la Camilla:
- Jag ska suga av limen!!
- Hahaha jag har ju dubbelkind!!

Fredagen den 8/10

Gårdagen kretsade kring 46 pannkakor. 46 pannkakor som orsakade både stress, lycka och glädje. Men det berättar jag om senare.

 

Började dagen med att ta en snabb tur till gymmet eftersom jag bara hunnit träna en gång den här veckan. Lite dåligt samvete för det men jag har helt enkelt inte hunnit. Sen bar det hem för en snabb dusch och sen började jobbet med dom 46 pannkakorna.

 

På fredagar har killarna alltid tennis efter skolan. Det är 8 barn som spelar och det är 3 mammor och jag som sitter troget vid sidan och kollar på och hejar som bara den. I alla fall så har vi som system att man ska laga mat till alla barn var fjärde vecka och igår var det min tur. Av någon anledning hade jag fått för mig att jag skulle steka pannkakor. Det jag inte tänkte på var att jag skulle vara tvungen att steka så många pannkakor och att det skulle ta så lång tid. Jag stod i 2 och en halv timme innan allt var klart men det var det värt. Alla barn blev överlyckliga och mammorna blev imponerade.

 

Efter tennisen följde D med en kompis hem så det var bara Johan som jag åkte hem med. När vi kom hem tog vi det bara lugnt, J lärde mig att spela ett skatespel, det var riktigt kul och jag var faktiskt riktigt bra. Det var jag däremot inte när vi sen bytte spel och spelade ett fotbollsspel.

 

Jag och J var även ute och cyklade. Det var meningen att vi skulle ta en lite tur men så blev det inte, men det var jättekul i alla fall.

 

Puss och Kram Ssara


Torsdagen den 7/10

Torsdagen började som vanligt med engelska, vilket går bra och jag känner faktiskt att jag lär mig något varje gång jag är där.

 

På eftermiddagen skulle D på simning så efter engelskan åkte jag hem för att packa simkläder och matsäck. Medan D var på sin simning åkte jag och J till en skatepark som ligger max 10 min med bil från huset. Den var inte så stor men han gillade den. Han tyckte om den så mycket så efter att vi hämtat D, käkat glass i det vackra höstvädret (som mer liknar sommar faktiskt, 23 grader och strålade sol) och läxläsning så åkte vi tillbaka för att skatea mer.

 

Vid skateparken så var det även fotbollsplaner där småkillar spelade match. När jag såg dom så fick jag tillbaka känslan att vilja spela fotboll. Den känslan har legat på is nu i en månad men nu är den tillbaka, synd bara att mitt knä inte är tillräckligt bra ännu, men jag kämpar på. By the way har jag inte fått någon tid ännu till doktorn för att göra mina tester vilket är konstigt eftersom dom sa i mitten av oktober och det börjar ju närma sig nu.

 

Jaja jag tog även lite bilder undertiden killarna roade sig med sitt.

 

 

 

 

 

Puss och Kram Ssara


Onsdagen den 6/10

Igår var det en mycket rolig och händelserik dag. Det började som sagt med firande av Maria, vilket även fortsatte på kvällen med sushi, tårta och ännu mer presenter. Jag och killarna hade gjort en tårta till henne, eller det var jag som bakade och fixade och killarna hjälpte mig att dekorera den. Jag tyckte faktiskt den blev riktigt snygg och den var sagolikt god kan jag lova.

 

Före

 

Efter

 

Jag träffade även Camilla och Ellinor på stan en stund på förmiddagen. Vi gick lite i affärer och så käkade vi på Subway, vilket också var riktigt gott. Sen bar det av hem för att hämta bilen och sen vidare till Auchan men Ellinor för att handla mat. På vägen hem passade vi på att leta reda på Scanshop som är en skandinavisk matbutik med de flesta delikatesserna. Men det var ganska dyrt där så det blev bara det nödvändigaste som fick följa med hem. Sirap, pärlsocker, ättiksprit och hönsbuljong. Inget godis dock men det var väldigt frestande.

 

 

Igår var det även en underbar höstdag, 23 grader och sol så jag passade på att ta lite höstbilder, dock med mobilkameran så de är inte så bra.

 

 

 

 

 

Puss och Kram Ssara


Dagens schema

Morgonen har börjat bra. Uppstigning kl.06.45 för att fira Maria med frukost på sängen. Det var jättemysigt och hon blev jätteglad för det fina ljuset jag gav henne. Jag och killarna ska även baka en jordgubbstårta till henne som vi ska äta i kväll, men det vet hon inte om.

 

Jag ska snart iväg och träffa Camilla och Ellinor inne i stan, vi ska fika, snacka skit och kolla lite i affärer. Jag måste även handla mat i dag, det är ganska tomt i vårat kylskåp. Eller tomt är det inte men det är inte så mycket i det. Den som har sett kylskåpet förstår vad jag menar. Jag tänkte nog även ta en tur förbi Scanshop där dom har det mesta hemifrån Sverige.

 

Så ser min dag ut!

 

 

Så här såg det ut i morse när jag vaknade, ganska fint eller hur? (Dock inte så bra kvalitet på bilderna)

 

Puss och Kram Ssara

Tisdagen den 5/10

Då var det alltså tisdag igen, gud vad veckorna går fort. Det är en månad sen jag flyttade ner hit till Luxemburg, men det känns dock som mycket mer, det är antagligen för att jag trivs så bra här nere, både med familjen och med de andra au pairerna.

 

På tal om att tiden går fort så är det bara 8 dagar kvar tills jag fyller 19, det kännas konstigt att man inte kommer att fira sin födelsedag med familjen och sina vänner hemma i Sverige, men det blir nog bra ändå.

 

Det är även bara 17 dagar kvar tills jag åker till Sverige!! Jippi jag längtar så att får träffa alla, speciellt min familj och mina tjejer.

 

 

Jaja tillbaka till vad jag har gjort i dag. På morgonen var det engelska, som jag fortfarande tycker är roligt. Efter det åkte jag och köpte en födelsedagspresent till Maria som fyller år i morgon. Jag köpte ett jätte coolt ljus som ser ut som en blomma. Maria älskar ljus så hon kommer nog bli glad hoppas jag. Sen blev det hämtning utav killarna, matlagning, läxläsning och tennis.

 

 

Ljuset som Maria kommer få.

 

Till kvällsmat blev det makaronilåda efter J önskemål vilket blev väldigt bra. Jag fick det bästa betyget man kan få. ”Den var mycket bättre än Henkes”. JAA, äntligen har jag lyckats (Henke är den förra au pairen som dom tjatar om lite då och då).  I alla fall det gjorde min dag!

 

Puss och Kram Ssara


Måndagen den 4/10

I dag var det en lugn dag, det började med en sovmorgon till 10. Vid 11 åkte jag och lämnade Ellinors saker som hon lämnade hos mig i lördags och sen vidare till gymmet. Camilla hämtade även sina saker som hon hade lämnat. Innan jag hämtade killarna passade jag på att baka ihop en bulldeg som jag och killarna bakade ut se efter läxläsningen. Dom blev jättegoda men köket såg dock ut som ett bombnedslag när vi var klara.

 

 

 

Puss och Kram Ssara


Helgens bravader!

Denna helg började med en tur till Belgien för att gå på IKEA och besöka Arlon. IKEA var som vanligt väldigt svenskt, det känns som att komma hem och det är så nära Sverige som jag kommer just nu, men det 22 oktober kommer jag hem så det är inte så långt kvar. Arlon var inte så fin som jag hade fått för mig, det kändes väldigt nergången och gammal, men dom hade en klättervägg som var 17 meter hög och massa andra aktiviteter så jag lär ju åka dit flera gånger.

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen blev det ”Luxembourg by night” men Camilla och Ellinor vilket var jättekul, stämningen var mycket trevligare än i Sverige, inget inträde och party till 6 på morgonen. Den ända nackdelen är att folk röker inne vilket märktes mycket väl dagen efter och märks fortfarande. Jag har tvättat mitt hår 5 gånger och det luktar fortfarande rök, USH!!

 

På söndagen blev det sovmorgon, flera duschar och tvättning. Jag hann även med en liten cykeltur i det varma och soliga höstvädret, klarblå himmel och termometen stod på 23 grader.

 

Puss och Kram Ssara


Skäms på mig!!

Nu har jag varit lat igen och inte bloggat på jättelänge man jag ska försöka bli bättre. Jag fick en utskällning av Bella på facebook tidigare i dag, ”Uppdatera din blogg kvinna” skrev hon så nu ska jag göra det.

 

Torsdagen innehöll mycket roligt. På morgonen var det engelska, som faktiskt är ganska roligt vilket förvånar mig eftersom jag alltid har tyckt att engelska är det värsta som finns.

Efter engelskan åkte jag och fixade ett gymkort så nu ska jag äntligen börja träna igen efter en månad utan träning!!

Efter jag hämtat D från skolan så åkte vi och badade på Coque och sen blev det hem och läsa läxor.

 

På fredan var jag först och invigde gymmet sen var det direkt hem och fixa i ordning inför tennisen på eftermiddagen. Packa racket, skor, tennisrack och tenniskläder sen åka till skolan för att hämta 4 pratglada killar och köra dom genom stan till tennisen.

 

Efter tennisen åkte jag och D hem för att senare på eftermiddagen följa med och hämta J som hade varit på utflykt med klassen under hela veckan.

 

På kvällen blev det hembakad pizza framför Alic i underlandet, jag han dock bara se början för sen åkte jag och plockade upp Ellinor för att sen åka hem till Camilla för att ha en liten tjejkväll med massor av prat. Och så planerade vi vad vi skulle göra på lördan.

 

Puss och Kram Ssara


RSS 2.0