2 veckor!

Schit! kom på idag att om 14 dagar så lämnar jag Luxemburg! känns helt sjukt! men de är med extremt blandade känslor som jag kommer lämna detta underbara land! kommer sakna alla människor här nere, framför allt familjen och tjejerna! alla underbara myskvällar med familjen och alla sjuka utgångar med tjejerna! men de är väl dags att återvända till de normala livet hemma i Sverige (vilket kommer också bli skönt) man kan ju inte leva så här i resten av sitt liv även om jag gärna hade gjort de ;) De ska även bli skönt att komma hem, träffa sin familj och vänner hemma i Sverige, har saknat dem oerhört mycket de senaste veckorna!!!
Idag började jag göra en list på saker jag måste fixa innan jag åker för att inte glömma något, de blev en lång lista kan jag säga ;) men de ska nog gå :P
Om 13 dagar kommer mamma, pappa och David ner!!
Om 14 dagar börjar vi våran färd hem!!
Om 21 dagar är jag hemma i kära Mölnbo igen!!

Utflykt!

I söndags kom ÄNTLIGEN solen och värmen tillbaka!! dock stannade det inte så länge för nu är de regn och åska igen... men vi hann hitta på massa kul under de tre dagarna :P
I söndags åkte hela sällskapet bestående utav 11 personer på utflykt till några stengångar här i Luxemburg, tror att stället heter Berdorf... kommer inte riktigt ihåg.. men i alla fall de var smala gångar i berget som vi kutade runt i och hade riktigt kul!! sen blev de även fika uppe på berget.

Midsommar!!

Midsommar firades ordentligt både men fika och dans runt en midsommarstång på skolan och sen med en stor fest hemma i huset för 22 pers och till sist även en utgång med tjejerna!

Nationaldan!!!

Luxemburgs nationaldag var helt extremt, har aldrig varit med om något liknande!! Hela city var avstängd för bilar och var ända gata var proppfulla med folk, hörde att de var ca 100 000 människor ute den kvällen, helt sjukt!! På varenda gata var de även dj-bås, barer och massa partybelysning, de kändes som att vara inne på en klubb fats man var ute, helt sjukt! Strax innan 12 så var de även fyrverkerier för att fira in nationaldan och där sparade dom inte på krutet kan man ju lugnt säga! tror de höll på i närmare 20 min! Jag säger bara är de något man borde uppleva i Luxemburg så är de garanterat det här!!
De blev även en sen kväll/natt/morgon tog inte bussen hem förrän halv 5... men de var de värt!
Låna två bilder av Paulina :)

hm..

okej uppdatering kanske... mycket har hänt sen förra inlägget, bland annat har de varit Luxemburgs nationaldag, midsommar och så har vi varit på en jätte härlig utflykt!
Värmen har nu ÄNTLIGEN kommit tillbaka, igår var de 25 grader och idag sak de bli upp mot 32! de gillar jag starkt!! så idag tänkte jag bara hänga vid poolen och ha de skönt!
Puss på er!

en händelserik vecka!

Jaha så var de onsdag igen och mitten på en intensiv men förhoppningsvis rolig vecka med bland annat nationaldagsfirande och midsommarfirande :) ikväll så är de dan före nationaldan här nere i Luxemburg, vilket innebär en gigantisk folkfest, eller de har luxemburgarna i alla fall lovat ;) tydligen så är det ett jätte drag inne i stan med massa öltält mm. och sen vid 12 slaget så blir det fyrverkerier och party hela natten lång! :P De kommer bli hur kul som helst!! hoppas de bara inte regnar så här mycket som de gör just nu för i sånna fall kommer man ju se ut som en dränkt katt... inte sp kul... aja jag får skriva hur de var sen :P
På fredag är de ju midsommar och de självklart också firas här nere! huset kommer vara fullproppat till max! haha ne då men vi kommer att vara ca. 22 pers! så de kommer bli riktigt kul de med!! dock så kommer de förmodligen att regna, vilket numera är vanligt än ovanligt här nere... de senaste veckorna har regnet dominerat.. inte sp kul... men kollar man på prognosen för nästa vecka så värkar de bli bättre.. får hoppas på de!

och så var de...

FREDAG igen!! gud tiden bara flyger iväg! vilket iof är bra då jag fortare kommer hem... hemlängtan finns fortfarande kvar men den är inte lika jobbig längre, vilket är skönt!
Idag är de som vanligt tidig hämtning för att sen köra barn till tennisen, inte så många tennislektioner kvar nu... känns lite sorgligt.
Ikväll blir de i alla fall utgång med Paulina och Julia, Camilla ska inte följe med då hennes föräldrar har kommit ner från Sverige! riktigt kul!
I alla fall så är de White party på en klubb här nere så dagens dresscode är VITT!! kollade in i min garderob i går kväll och hittade bara ett enda plagg som är vitt som jag kan ha! men de gör inget för de är min fina vita klänning!!
Ja de får helt enkelt bli den!

Barnvakt!

Japp igår blev de barnvaktssittande, inte helt fel med lite extra pengar nu när de kommer hända massa roligt den kommande veckan :P Luxemburgs nationaldag, midsommar mm. Tydligen så är de värsta folkfesten både dan före och på själva nationaldagen här nere, kommer bli kul!
På tal om midsommar så hade IKEA reklam på radion här om dagen om just det svenska midsommarfirandet, lite kul tycker jag, "Mittsommer, eine schwedische tradition".

De närmar sig!

Under de senaste dagarna har hemlängtan blivit starkare och starkare... kan de bero på att jag känner mig konstant rastlös? Känns om att jag inte gör något vettigt om dagarna, vilket jag iof inte gör heller...  De känns som att de ända jag gör om dagarna är att sitta vid datan, kolla lite på serier, filmer, youtube mm. Jag har även blivit beroende av facebook, kollar den typ va tionde min... inte för att de brukar hända sp mycket på 10 minuter, men vem vet...
aja igår kväll när jag som sagt var rastlös till 1000 så började jag göra en kalender som räknar dagarna som jag har kvar här nere i Luxemburg, den blev inte så avancerad men tillräckligt bra för att hålla koll på dagarna och vad som kommer att hända fram tills jag åker hem.
bland annat så vet jag nu att de förmodligen är 27 dagar kvar tills mamma, pappa och David kommer ner till mig för att hämta mig och att de förmodligen är 29 dagar kvar tills jag lämnar detta landet! vilket iof både känns bra och dåligt på samma gång...
aja va säger man... nedräkningen har börjat!

Bio!!

Japp de blev bio igår i alla fall, var lite osäker på om jag skulle hänga på men gjorde de ändå, kunde liksom inte missa chansen att sa den nya "Pirates of the caribbean" filmen! Den var riktigt bra, men inte lika bra som dom andra.
Eftersom filmen var i 3D så fick vi även ha på oss ett par "extremt" snygga glasögon!

Helgens bravader!

Nehe dags för en uppdatering tycker jag allt! Denna helgen har jag spenderat med tjejerna! I fredags blev de utgång, började hemma hos Paulina för att sedan bege oss till Clausen, Apoteca och till sist Magnum! och riktigt kul hade vi, vi hitta även en hund på dansgolvet på Magnum!
Igår blev de även en tur på stan men denna gången för att kolla på marathonet och käka lite mat på donken :)
Idag får jag se vad som händer men förmodligen blir de bio ikväll men tjejerna :)

Sist men inte minst!!

Då var det yttligare en som tar studenten, och inte vem som häls heller, utan nämligen den vännen som jag har känt allra längst, Martina!!
Grattis tjejen!! hoppas du får en helt underbar dag, de är du värd!

A long time ago!!

För exakt ett år sen var det min tur att ta på mig mössan, den vita klänningen och bege mig till skolan för en sista gång! ja de är exakt ett år sen jag tog STUDENTEN!!! kan inte riktigt fatta att de redan har gått ett år!! var tog tiden vägen liksom...
Idag tar även denna tjejens tur och resten utav treorna på min gamla skola att också ta studenten!!!
GRATTIS Sofia och alla Igelstavikare!!

De senaste dagarna!

Nehen nu är de kanske dags med en uppdatering ;) Helgen som gick var jätteroligt, inte konstigt eftersom Bella var här och gjorde mig sällskap :) hämtade henne på flygplatsen i fredags förmiddag, sen åkte vi till Trier för lite shopping. De blev inte så mycket men lite nagellack och smink blev de i alla fall :) Sen åkte vi hem till mig och chilla vid poolen!! De var så extremt varmt så de behövdes! På kvällen kom Camilla och Julia så fixa vi lite mat och hade de kul :)
I Lördags blev de också poolhäng men de var inte lika fint väder, men de gjorde ingenting :) På eftermiddagen åkte vi till Auchan för lite mer shopping ;)
På kvällen hade vi tänkt att gå ut med tjejerna men vi var så extremt trötta och sega och så spöregnade de så vi skippade de. Vi la oss framför tv:n och kollade film istället ;)
På söndagen var vi hemma i huset, badade lite mer och hängde med familjen som kom men på lördagskvällen. De var faktiskt skönt att de kom hem igen, har saknat dem faktiskt :)
Sen blev de tidig uppstigning i måndags eftersom Bellas plan hem gick 06.40, så 04.00 åkte vi hemifrån, snacka om att jag var trött när jag kom hem igen vid halv 8 ;)
Men men en riktig lyckad och trevlig helg blev de i alla fall :P
lånade lite bilder av bella :D

Sjuk!

Buhu!! den envisa förkylningen vill inte försvinna... har varit sjuk nu i 3 dagar och de går verkligen mig på nerverna!! varför just nu när man är ledig och det är varmt och sol ute? inte okej!!
aja jag blev i alla fall mycket gladare när jag kom på att imorgon kommer Izabella!! ja, jippi, hurra!! som jag har längtat efter den tösen!!
<3

Fy fan va du är bra!!!

Idag tar en av de bästa tjejerna i Sverige studenten!! Grattis Malin du är GRYM!!!
är jätte ledsen att jag inte kan vara hemma och fira dig :( jag får helt enkelt fira dig när jag kommer hem istället :D
För du har tagit studenten, för fan va du är bra!!!

RSS 2.0