Härlig dag!

De är så skönt att vara ledig! Jag gillar de skarpt!
Igår blev de en tur in till Malmö för att träffa Ellinor som jag inte har träffat på typ 2 månader, vilket var jättekul!
Hon visade mig Malmö city, vilket är en jättefin stad! sen gick vi även i lite affärer och så fikade vi i solen, de är inte lika varmt här som de är i Luxemburg men de är inte mycket som skiljer ;)
På kvällen åkte vi hem till Ellinor där jag blev bjuden på mat, riktigt god mat också :P
Idag tänkte jag ta en rejäl sovmorgon men jag blev tyvärr väckt av att Bella ringde mig kl 9!! usch! jag som hade tänkt att sova till typ 11 men de sprack ju, men de var i alla fall kul att hon ringde :P
Efter de låg jag bara i sängen och kolla på lite serier och film, riktigt mysigt :)
Idag har de inte varit lika fint som de har varit innan, de var molnigt och lite kallt faktiskt.
På eftermiddagen letade jag fram en cykel och cyklade en sväng till Klagshamns badplats, riktigt fint och mysigt.

Lugnt och skönt!

Nu är killarna hos sina kusiner, Mats är i London och Maria är kvar i Luxemburg så jag är nu själv här i familjens underbara hur utanför Malmö! De är så himla skönt att få vara helt själv i huset ibland och bara göra som man vill. Hemma i Luxemburg så är de alltid någon hemma i huset, antingen är Mats hemma och jobbar eller så är städerskan där eller så är killarna hemma, jag är nästan aldrig helt själv, vilket jag ibland tycker är jobbigt, jag gillar att vara själv och bara ta de lugnt :P
så jag är överlycklig just nu! och huset som jag bor i är ju inte fel de heller kolla bara!
Inuti är allt nyrenoverat men i en ljus och gammal stil, de gillar jag starkt så här kommer jag att trivas :P
Man kan se Öresundsbron och Öresund från tomten :)

Home sweet Sverige!

Jaa nu är jag i Sverige ingen, men denna gång är jag i Malmö! och de är jag för att min au pair familj har ett hus här och för att killarna har påsklov :P de ska bli riktigt skönt att ha lite lov, jo till och med jag kommer få lite ledigt, eller rättare sagt mycket ledigt :P nästan 2 veckor kommer de att bli, riktigt skönt :P den första veckan ska jag vara här i Malmö, ta de lugnt, utforska Malmö och så klart träffa Ellinor :D och den andra kommer jag vara hemma i kära lilla Mölnbo :P

Prova inte detta hemma!

Idag var jag med om en nära döden upplevelse!! jo de var jag faktiskt, jag och J hittade rollerblades i en låda som vi bestämde oss att prova, vi hittade ett par 36:or och ett par 43:or så J tog de små och jag de andra (jag har i vanliga fall 39 men med en raggsockor gick de fin fint), hjälm, knäskydd och handledsskydd satte vi även på oss och sen var de bara att åka.
De gick helt okej tills jag skulle åka tillbaka till huset som ligger i en nedförsbacke... inte speciellt kul när man inte riktig vet hur man bromsar ;) så de slutade med att jag åkte ner för hela backen i 180 och lyckades tillslut stanna när nedförsbacken blev en uppförsbacke ;) allt gick bra men jag måste erkänna att jag var lite skakis efteråt ;)
Men de måste ha sett jätte roligt ut och de fick jag bekräftat när jag vänder mig om och ser att J står och asgarvar längre upp i backen ;) aja de är ju alltid bra att man kan glädja någon ;)

Påsken är på väg!

Igår när jag var på Auchan så blev jag helt chockad när jag kom in i mataffären, jag har aldrig sätt så mycket påskgodis!! de var hur MYCKET som helst! kolla bara på bilderna!!!

Helt enkelt en AWESOME dag!

Så nu är ÄNTLIGEN ROM bokat!! JA, JIPPI!! Jag LÄNGTAR verkligen!!! vill dit nu, nu, nu!!! Men först är de ju PARIS, inte långt kvar dit heller!! :D åker dit den 6-7 maj!! :D maj kommer nog bli den bästa månaden detta året tror jag!! :D
aja detta gjorde i alla fall min dag mycket bättre, har varit trött och seg hela dagen och ingenting rolig har hänt heller, inte för ens nu i alla fall :P
Åkte en tur till Auchan för att handla lite grejer bland annat converse men tyvärr så fanns de inte, så jag får åka till stan på lördag och kolla där :P
aja nu ska jag i alla fall försöka sova, men de kan dock bli svårt med detta smilet som jag har i mitt face just nu ;)
natti, natti! :D

Måndag-tisdag!

Början av denna veckan har varit riktigt bra. I måndags var de 25 grader och sol hela dan så de blev solande tills jag skulle hämta killarna, mycket uppskattat!
I går var de då inte lika fint väder... de var bara 11 grader men de var i alla fall sol :P dagen bjöd dock inte på någon ovanligt utan den var som en vanlig tisdag, förutom att mormor, Lasse och Simon åkte hem, dom har varit här sen förra måndagen, riktigt kul men de har varit mycket jobb ;)
Jo jag fick ju ett paket av Carl som följer med oss hem på tisdagar för att spela tennis med killarna, de var ett paket med chokladpraliner!!! ÅÅÅ typiskt bara att jag inte får äta... men men de är inte på långt  kvar på de här J****A godislöftet!!
jaja idag ska de i alla fall bli en tur på stan med Camilla och Julia, jag ska köpa lite smink, comverse och annat, men ingenting till mig själv ;)
puss på er!

Fågelparken!


Söndagen i stan!

De tre sista bilderna är bilder på ett äldreboende här i Luxemburg!

Lördagens utflykt!

Här kommer lite bilder från i lördags när jag och Camilla var på äventyr i Luxemburg!

Helgen!

Ännu en helg har flugit förbi, men jag har fått mycket gjort! I fredags var jag ute och sprang på förmiddagen innan jag började jobba, varmt och skönt var de, stannade dock några gånger för att ta kort, jag kunde helt enkelt inte motstå!!
De blev även tennis och på kvällen blev de en runda på stan med Camilla, Kaisa och en ny tjej som heter Johanna! riktigt kul, blev dock en ganska tidig hemgång eftersom jag behövde vara pigg till lördagen ;)
I Lördags tog jag och Camilla caben och åkte en tur i Luxemburg, vi tyckte att man kan ju inte ha bott i Luxemburg i 7 månader utan att ha sett landet, så de ändrade vi på ;) de passade ju även extremt bra eftersom de var varmt och skönt, sisådär 19/20 grader ;)
Vi besökte bland annat ett JÄTTEFINT slott i en by som heter Viander! så extremt häftigt!
Idag blev de en tur in till stan med Camilla, vi strosade runt, käkade lite lunch och bara njöt av de fantastiska vädret!
På eftermiddagen åkte jag och min familj på en utflykt till en fågelpark i Tyskland där de hade en fågelshow med rovfåglar, extremt coolt!!
Ne bilder får ni imorgon för de orkar jag inte lägga upp nu ;) nu ska jag i alla fall sova ;) go natt!

Torsdag!

Gårdagen spenderades på terrassen! tror de blev upp mot 25 grader i skuggan så i solen vet jag inte hur varmt de var 30 kanske ;) de var skönt i alla fall :P vi spela lite fotboll, käka glass och så hade vi vattenkrig!! gud va roligt och skönt de va!! de var inte riktigt meningen att de skulle bli vattenkrig, men när J häller ett glas med vatten på mig när jag inte ser med flit så fanns de helt enkelt inte en anna utväg ;) han får helt enkelt skylla sig själv ;)
på kvällen blev de även middag ute på balkongen! helt fantastiskt, vi satt ute till 9 på kvällen och då var de fortfarande varmt!! de blev grillat med grekisk potatissallad och tzatziki:P MUMS!!!
Sen blev de rabarberpaj till efterrätt som jag hade gjort tidigare på dan :P
Helt enkelt en AWESOME dag, kunde inte ha blivit mycket bättre, dock var jag jätte trött på kvällen så jag somna som en stock vid 11 ;) men de var de värt!!
Platsen vi tillbringade vår eftermiddag! :D

Varmt och skönt!!

Idag har de varit varmt och skönt här nere i söder, 22 grader, inte helt fel va? ;)
Jag och Camilla tog en tur ner till Gare för att hämta ut tågbiljetterna till Paris!! ÅÅÅ jag vill åka nu, nu, nu!! bara 4 veckor kvar i alla fall!! jippi! :D
Idag fick jag även en parkeringsbot... men inte en vanlig parkeringsbot utan en citron när jag skulle hämta killarna på skolan, de var tydligen en slags demonstration från skolan att man inte får parkera överallt, att man ska använda sig utav de 3 parkeringsplatser som finns på skolan!! Men va F**N ska jag parkera då, ni tvingar oss att komma och hämta barnen efter skolan eftersom de inte får ta sig hem själva, men sen så finns det ingen plats att parkera...
lite fel tycker jag...
Aja här får ni några bilder på den underbara våren!

Back on track!

Så nu är jag tillbaka i vardagen igen efter en skön och rolig helg i kalla och gråa Sverige. De var jättekul och skönt att komma hem igen :)
De blev lite allt möjligt gjort, bland annat högskoleprov skrivande, firande av mormor, utgång i Nyköping och bara slöning hemma i soffan :D
Nu är jag tillbaka i Lux igen i alla fall och här ÄR de verkligen VÅÅÅRRR!!! knopparna på träden är inte längre knoppar utan de är nu både blommor och blad, gräsmattorna och åkrarna är gröna och fåglarna kvittrar :D
har inte hunnit ta några bilder ännu mer än på de här extremt vackra japanska körsbärsträdet!!! får helt enkelt ta och fixa de imorgon ;)

RSS 2.0