ROMA!

Nu har jag fixat med bilderna från rom!! har hunnit göra de idag när jag har legat hemma med svullna halsmandlar, feber och snuva.. inte sp kul, men tur de för ute var de inte mycket bättre, 11 grader och spöregn, lite skillnad från igår då de var 29 grader och strålande sol!!
aja i Rom var de i alla fall varmt!!

Uch och fy!!

Shit va veckorna går fort nu... de är redan torsdag och jag har knappt hunnit med någonting denna veckan känns de som... aja snart är de i alla fall lov här nere, killarna har lov nästa vecka så det blir även lov för min del :P familjen ska ner till södra Frankrike men jag har valt att stanna, känner att jag bara vill vara hemma i Luxemburg och ta de lugnt :) sen kommer ju Bella nästa fredag också :P ska bli så kul!!
Ikväll blir de middag med tjejerna på stan, Kaisa ska flytta till Sverige nästa vecka så de blir som en avskedsmiddag, sen i helgen blir de party, party!!
Jag har inte hunnit fixa med bilderna från Rom ännu men här får ni en bild i alla fall :)

Hemma!

Så nu var man hemma i lilla lux igen efter en mycket rolig resa till ROM!! de var jättekul men varm!! de var runt 30 grader och sol!! lite varmt för att vara i en storstad.... bilder kommer upp senare i veckan :)

Nu drar vi!!

Så nu är allt packat och klart och snart ska jag åka till flygbussen som ska ta oss till Frankfurt-Hahn. Planet går imorgon kl. 06.20 så i stället för att åka mitt i natten åker vi nu och så sover vi på hotellet bredvid flygplatsen, då kan vi gå upp vid halv 5 i stället för 2 ;) Sen är vi framme i ROM kl. 08.15 :D De kommer bli så himla kul! kan dock inte fatta att vi ska dit, har ju knappt smält att vi var i Paris för 2 helger sen ;)
Ciao!!

Uch!!

Igår när jag skulle sova hitta jag denna bredvid mitt huvud på väggen!! de är tur att man inte är rädd för spindlar, men jag måste erkänna, de var lite äckligt!
oj va sor den blev på bilden, så stor var den inte ;)

Bad i poolen!

Då har man badat i poolen för första gången i år! riktigt skönt eftersom i luften var det 21 grader och i vattnen 28!! inte helt fel ;) tror jag ska hänga vid poolen imorgon när killarna är i skolan, japp så får de bli!!

JAJAJAJ!!!

JAJAJAJA!!! Nu är de bestämt, Bella ska komma ner och hälsa på igen!! jippi de kommer bli så extremt kul!!! Jag längtar så extremt mycket!! Förra gången hon var nere gick de ju inte riktigt som planerat... men denna gången kommer de bli awesome!!! vi ska hänga vid poolen och bara slappa, shoppa och festa hela nätterna långa!! jag vill bara att de ska bli den 3:e juni nu, nu, nu!!! bara 16 dagar kvar!!! :D
<3

OMG!

Hittade en till bild på oss från i lördags! vi ser lite slitna ut, kanske inte så konstigt eftersom klockan var runt halv 5 ;) men kul hade vi!

Party!

Denna helgen blev de utgång både fredag och lördag! så nu är man ju ganska sliten kan man ju säga, men de var de värt!

ROM!!

Tänkte bara säga att om exakt en vecka befinner jag mig i ROM!! kan inte riktigt fatta det, har ju knappt hunnit smälta att jag har varit i Paris!! men GUD vad jag längtar, kommer bli helt underbart! :D

Tiden bara flyger förbi!

Jaha då har en till vecka bara försvunnit, och vad har jag gjort, knappt någonting känns de som... tiden går så extremt fort just nu, vilket iof är både bra och dåligt :)
Denna veckan har varit ganska lugn, tränat lite, tagit de lugt, pluggar matte med D och ja de är typ de ;)
Men ikväll blir de ingen lugn natt, jag och 3 tejer till ska ut och göra Luxemburg osäkert xD ne men de blir utgång i alla fall, blir nog en lugn sådan också eftersom de är festligheter på skolan imorgon och jag har lovat killarna att komma dit :) sen får jag helt enkelt se vad som händer i helgen :D
puss på er!

PARIS!!

Ja då har jag också varit i Paris! ÅH jag vill tillbaka, så himla mysig stad! går knappt att beskriva med ord!
bilderna får helt enkelt berätta min underbara helg med Camilla!
Ne men nu måste vi ju ladda om för om 12 dagar drar vi till Rom!!
Puss på er!

Slutet på denna arbetsveckan!

Jaha så var de fredag igen, tiden går så himla fort just nu, hinner ju knapt med själv ;)
I onsdags blev de en tur in till stan med Camilla och Julia, vi käka lunch i en park och så gick vi runt och strosa i stan, en mycket lugn och skön dag :)
(de var inte riktigt någon som fastande på bild, men de skiter jag i)
Igår var de klippning för killarna och även present köpande till kommande kalas som killarna ska gå på, vilket var svårt eftersom killarna hittade massa saker som de ville ha och ingenting som de ville ge bort, men men tillslut hittade vi de vi letade efter :D
Idag är de tennis och ikväll ska jag, Camilla och Kaisa ut och käka middag, sen ska jag sova hos Camilla för imorgon åker vi till PARIS!!! JAA äntligen! Kan inte riktigt fatta de! men de blir en tidig hemgång ikväll för tågen går 06.40 imorgon bitti, uch blir trött bara jag tänker på de, men de bra är att då är vi där 08.40 så då har vi hela dan på oss där! Sen åker vi hem på Söndag kväll så vi får två förhoppningsvis helt underbara dagar i Paris!

Back on track!

Så nu är jag tillbaka till Luxemburg, sköna varma Luxemburg! Så nu börjar slutspurten, det är drygt 2 och en halv månad kvar av detta äventyr, sen kommer jag tillbaka till Sverige :D
Vädret här i Lux är just nu jättebra, kan inte bli mycket bättre! runt 18/19 grader varje dag :D så dagarna består nu utav att vara i solen och värmen så mycket som möjligt, vilket inte är helt fel :P
I Måndags blev de en tur till stan med Camilla, lite shopping och picknick i parken blev de, Julia kom också och joinade oss i de underbara värmen :)
I går tränade jag och Camilla för första gången med Friskis och Svettis, de var riktigt kul och jobbigt även fast vi gick på den lättaste passet, men de känns idag kan jag lova, i både mage och ben! men de är bara bra, som jag har längtat att ha riktig träningsverk igen, tror inte jag har haft de på mer än ett ÅR, så nu var de verkligen dags :P
Idag blir de en tur till stan igen med både Camilla och Julia, vi ska sätta oss i en av alla parker och bara njuta utav solen och värmen!

RSS 2.0